Loading...

knowledgebase

Home » knowledgebase » Smarture iPhone » iPhone - Smartur mister forbindelsen-nulstiller-ingen notifikationer

iPhone - Smartur mister forbindelsen-nulstiller-ingen notifikationer

Hvis uret mister forbindelsen til telefonen, så det ikke opdateres med data fra uret, eller uret nulstiller - f.eks. på antallet af skridt. Er det enten fordi forbindelsen mellem ur og telefon ikke er lavet korrekt, eller at telefonen blokere adgangen for uret.
Første gang uret tilsluttes, er det vigtigt at det sker via Orunning appen og ikke direkte fra telefonens bluetooth menu.
Hvis uret er blevet tilsluttet via telefonens bluetooth menu, skal du afbryde forbindelsen mellem ur og telefon og oprette forbindelsen igen via Orunning appen.

Åbn indstillinger på telefonen (placeringen af ikonet kan varier fra telefon til telefon)

Vælg Bluetooth i menuen

En liste over de bluetooth enheder der er/har været tilsluttet telefonen kommer frem.
Find uret på listen og tryk på det blå "i"
(Uret vil hedde Coira, Berna, Sion eller Zermatt på listen)

Del systemmeddelser skal være aktiv

Gå tilbage til lindstillinger og rul ned i bunden, hvor der er en liste med samtlige installerede apps. Find Orunning på listen

Bluetooth skal være aktiveret.
Derudover bør Lokalitet stå til Ved brug - dog ikke et krav for at ur og telefon kan være forbundet.
Hvis ovenstående ikke løser problemet, skal du ophæve forbindelsen mellem ur og telefon og oprette forbindelsen på ny.

Related