Loading...

knowledgebase

Home » knowledgebase » Smarture iPhone » Arosa - Tilslutning til iPhone

Arosa - Tilslutning til iPhone

Det er vigtigt at uret tilsluttes korrekt fra start - via appen Orunning og ikke direkte fra telefonens bluetooth indstillinger, da det kan medføre problemer og ustabil forbindelse.
Sørg for at bluetooth er tændt på telefonen

Hent appen Orunning fra App Store.
Appen har et grønt ikon med et hvidt ur

Accepter ved at trykke OK at appen må bruge telefonens bluetooth forbindelse, som er nødvendig for at telefonen kan kommunikere med uret.

Udfyld dine data. Vær især opmærksom på at højden er korrekt (skrives i centimeter), da det ellers kan give en stor misvisning i skridttælleren.
Husk at trykke Gem i højre top.

Appen starter nu tilslutningen af et nyt ur.
Hvis ikke, skal du selv starte tilslutningen ved at trykke Tilslut Smartur.
Vælg Smart Watch Round fra listen

Vælg ur nr. 5 på listen (tredje række til venstre)

Appen søger efter ure i nærheden.
Efter et øjeblik vil du kunne se uret på listen - tryk på det.

Tryk på Dan par for at danne bluetooth forbindelse mellem ur og telefon

Uret spørger nu om tilladelse til at vise meddelser på uret.
Det er f.eks. når du modtager en sms, vil den også blive vist på uret.
Tryk på Tillad - efterfølgende kan der reguleres hvilke apps du gerne vil se meddelser fra på uret.

Uret er nu forbundet med telefonen

Appen anmoder nu om adgang til brug af GPS data.
Det anbefales at vælge Tillad, mens du bruger app.
Derved kan der hentes GPS data, mens du bruger ur og app på f.eks. en løbetur og efterfølgende få mulighed for at se ruten på et kort, hastighed mm.

Ur og telefon er nu forbundet og vil løbende synkronisere - f.eks. antal skridt der er taget.
Bemærk at der er ikke konstant opdatering af data - så uret kan godt vise at der er gået 4000 skridt, mens appen siger 3500 skridt.
Dette er for at minimere strømforbruget på både ur og telefon.
Appen vil med jævne mellemrum hente nye data fra uret, men ønsker du at tvinge en opdatering igennem skal du stå på startbilledet "I dag" og så trykke og holde trykket på skærmen og køre fingeren ned af og slippe. Derefter vil appen opdatere.

Related